Crooijmans ICT

Veilig bestanden versturen in de zorg

Nieuws

Veilig bestanden versturen in de zorg

De gegevens binnen de zorgsector worden op verschillende manieren gedeeld. Het versturen van deze zorggegevens brengt risico’s met zich mee, want je wilt voorkomen dat deze gegevens bij de verkeerde personen belanden. Toch worden deze dossiers vaak nog per e-mail verstuurd. Zorgprofessionals moeten zich houden aan de voorschriften van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Met SecuDoc kan je veilig bestanden versturen zoals zorgdossiers en persoonsgegevens. Daarnaast weet je altijd zeker of de juiste persoon deze heeft ontvangen.

Veilig en eenvoudig mailen in de zorg

Secudoc is een webapplicatie die eenvoudig is te implementeren en te gebruiken binnen de zorgsector. Er is geen extra software nodig. Gebruikers kunnen inloggen op hun account zo kunnen ze eenvoudig en veilig grote bestanden versturen. De ontvanger krijgt een link in zijn mailbox en kan met de link als enige deze bestanden downloaden. De verzender kan altijd de status van de overdracht inzien.

Extra beveiliging

SecuDoc maakt gebruik van de beste technologie op het gebied van online veiligheid, uitsluitend via Nederlandse servers. Door het gebruik van SecuDoc weet je of, wanneer en hoe documenten worden gedownload. Daarnaast heb je de geavanceerde mogelijkheid voor een handtekening bij ontvangst en het intrekken van de overdracht. Ook is het mogelijk om documenten of contracten digitaal te ondertekeken of te laten te ondertekenen. 

Meer weten of SecuDoc vrijblijvend uitproberen? Neem contact met ons op. 

Recente berichten