Crooijmans ICT

Security

Naast het beveiligen van onder andere je werkplek, mail en netwerk is ook het veilig bewaren en delen van data een belangrijke opgave. Wij leveren licenties van Secudoc en Bitwarden, beide programma’s bieden efficiëntie en veiligheid in de digitale wereld.

 

Naast het leveren van de licenties kan je ook bij ons terecht voor vragen en hulp met het product.

Met SecuDoc ben je er zeker van dat documenten alleen bij de ontvanger aankomen, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van beveiligde Nederlandse servers.

  • Snel en veilig bestanden versturen vanuit uw webbrowser

  • Werk AVG-proof met respect voor veiligheid en privacy

  • Flexibele abonnementen met lage maandelijkse kosten

Bitwarden is de makkelijkste en veiligste manier om al je logins en wachtwoorden op te slaan en ze tegelijkertijd te synchroniseren tussen al je apparaten.

Diefstal van wachtwoorden is een ernstig probleem. De websites en apps die je gebruikt worden dagelijks aangevallen. Beveiligingslekken komen voor en wachtwoorden worden gestolen. Wanneer je hetzelfde wachtwoorden voor meerdere apps en websites gebruikt kunnen hackers makkelijk bij je e-mail, bankgegevens en andere belangrijke accounts.

Beveiligingsexperts bevelen aan dat je een verschillend, willekeurig gegenereerd wachtwoord gebruikt voor ieder account. Maar hoe beheer je al die wachtwoorden? Bitwarden maakt het makkelijk voor je om ze te genereren, op te slaan en te gebruiken.