Crooijmans ICT

verbindingen

Verbinding met internet maak je via de telefoonlijn (xDSL), via de kabel (Coax) of via glasvezel. Ook kun je het mobiele netwerk of de satelliet gebruiken.
 
Crooijmans ICT levert in heel Nederland vaste verbindingen voor bedrijven, zoals xDSL, Coax of glasvezel, maar ook mobiele verbindingen zoals 4G. Wij leveren niet aan consumenten. 

Glasvezel

De aanleg van glasvezel is in volle gang, inmiddels kunnen we op veel plekken glasvezel leveren. Het voordeel van glasvezel is dat het veel stabieler is dan andere netwerken en minimaal afhankelijk van weersomstandigheden. Glasvezelverbindingen lopen synchroon en zijn aanzienlijk sneller dan oude koperverbindingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij jouw op locatie? Neem dan contact met ons op.

Cisco Umbrella

Bij onze netwerkverbindingen bieden we de technologie van Cisco Umbrella aan, deze gebruikt de infrastructuur van het internet om security af te dwingen en schadelijke activiteit te blokkeren voordat verbinding wordt gemaakt. Doordat security via de cloud wordt geïmplementeerd, hoef je geen hardware te installeren en geen software handmatig bij te werken.

Mobiele netwerk verbinding

Steeds vaker worden plaatsen we 4G back-up verbindingen bij onze klanten. Wanneer er een storing in de wijkcentrale is, er word gegraven in de wijk of er een andere storing op het bekabelde netwerk is blijkt maar weer hoe handig een back-up verbinding is. We bieden deze in verschillende varianten aan tegen een vast bedrag per maand. Deze investering verdient zichzelf vaak al snel terug wanneer er zich een storing voordoet.

Een 4G verbinding kan ook als primaire verbinding worden geleverd wanneer de situaties gunstig zijn of als er een lage snelheid mogelijk is op de locatie via de kabel.

Monitoring

Alle verbindingen die we leveren worden 24/7 door ons gemonitord. Wanneer de verbinding uit valt of hapert krijgen we hier een melding van binnen, als dit het geval is nemen we contact met je op om te kijken naar de oorzaak en de vervolgstappen. Zo kan het voorkomen dat de stroom uitvalt, in dat geval denken we graag met je mee en schakelen we de telefoon om naar een mobiele telefoon of bedenken we een andere oplossing.