Crooijmans ICT

Telefonie

Overal en altijd bereikbaar zijn, dat kan met telefonie van Crooijmans ICT. Met een telefooncentrale in de cloud ben je overal en altijd bereikbaar. Zakelijke telefonie via VoIP heeft veel voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing zijn daarvan de grootste. Wij leveren VoIP telefonie voor de zakelijke markt, met name voor het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor ZZP’ers en andere kleine tot middelgrote organisaties.

Zorg dat je geen gesprek meer mist en sluit je bij ons aan, met Crooijmans ICT is het niet moeilijk om grip te krijgen op je bereikbaarheid. Door middel van de statistieken op ons VoIP telefonieplatform heb je een makkelijk overzicht in het aantal aangenomen telefoontjes. Hiermee wordt precies duidelijk op welke tijdstippen je minder bereikbaar bent. Het is vervolgens zeer eenvoudig hierop in te spelen waarmee je je bereikbaarheid direct vergroot. Door actief mee de klant mee te denken en de kennis die we hebben opgebouwd vinden we voor iedere klant een passende oplossing.

Crooijmans ICT is bij de Autoriteit Consument en Markt geregistreerd als aanbieder van telefonie onder nummer 943423.

 • Overal uitbellen met je zakelijke nummer

  Met de Webphone en onze smartphone app werk je op iedere locatie alsof je op kantoor bent, zo bel je gemakkelijk uit met je zakelijke nummer zonder dat je 06-nummer zichtbaar is.

 • Nummerbehoud

  Een bestaand telefoonnummer makkelijk en snel meeverhuizen, maar een nieuw telefoonnummer aanvragen kan natuurlijk ook. Het overnemen van een telefoonnummer kan snel mits je uit contract bent bij de huidige telefoonprovider. Een nieuw nummer aanmaken is binnen enkele seconden geregeld!

 • Eén portaal

  Alle benodigdheden samengevoegd in één portaal; voor het wijzigen van alle communicatie-instellingen voor jouw bedrijf en het inzien van statistieken.

 • Slimme integraties

  Door het telefoonplatform te koppelen aan jouw CRM- of ERP-systeem krijg je direct de juiste informatie in beeld. Niet alleen efficiënt maar ook klantvriendelijk.

Enkele mogelijkheden

Openingstijden

Stel de openingstijden en feestdagen voor jouw bedrijf in en automatiseer bedrijfsprocessen.

Voicemail

Ben je even niet beschikbaar? Laat de beller dan jouw voicemail inspreken welke in jouw e-mail terecht komt.

Wachtrij

Een wachtrij komt goed van pas als alle medewerkers in gesprek zijn. De beller blijft in de wacht, tot er iemand beschikbaar is.

Keuzemenu

Met een keuzemenu komt de beller direct uit bij de juiste medewerker of afdeling binnen jouw organisatie.

Filter

Een filter biedt eindeloze mogelijkheden, denk aan het overslaan van de wachtrij of na sluitingstijd kunnen bellen.

Gespreksopname

Met gespreksopname kunnen gesprekken worden opgenomen voor training of kwaliteitsdoeleinden.

VIALER

Bellen met je smartphone of laptop

Hele dagen aan een bureau werken is niet meer van deze tijd. Met Vialer kun je je smartphone of laptop gebruiken om met je vaste zakelijke nummer uit te bellen en gebeld te worden. Met één klik in je browser of app kun jij zelf bepalen of en waar je bereikbaar bent.

POP-UP

Integratie met CRM- of ERP-systeem

Onze telefonie is te integreren met meer dan 200 CRM- of ERP-systemen, bij een oproep krijg je direct de juiste klantgegevens naar voren, kun je de klantkaart openen, het nummer kopiëren of tal van andere opties. Het resultaat; je kunt direct persoonlijk zijn naar de klant doordat je alle gegevens direct inzichtelijk hebt waardoor de klant zich herkend en gewaardeerd voelt en ook nog eens sneller geholpen kan worden.

Benieuwd of we ook met jouw systeem kunnen koppelen of uitproberen? Neem volledig vrijblijvend contact met ons op.

Integraties
0 +

Uitgelichte integraties

Google
Idexx Animana
Exact Online
Exquise
HubSpot
AFAS software
Simplex

Mobiele telefonie

Wij leveren de voordelige abonnementen van Youfone Zakelijk. Youfone Zakelijk biedt premium kwaliteit op het betrouwbare mobiele netwerk van KPN, tegen scherpe prijzen.

Plus zakelijke voordelen zoals:

 • Flexibel data delen met collega’s
 • Kosteloos abonnementen opzeggen en toevoegen
 • Uniforme einddatum contract, ook bij uitbreidingen
 • Altijd inzicht in verbruikskosten
 • Nooit meer onverwachte kosten buiten bundel door proactieve systeemmeldingen
 • Snelle en persoonlijke service door Crooijmans ICT

Liever een abonnement op het netwerk van Vodafone of Odido? Geen probleem, wij bieden altijd een passende oplossing.