Telefonie

VoIP is de afkorting voor Voice over IP; bellen via het internet. Voor VoIP telefonie is geen apart telefonienetwerk meer nodig; de toestellen worden aangesloten op de bestaande internetverbinding.

Zakelijke telefonie via VoIP heeft veel voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing zijn daarvan de grootste. Crooijmans ICT levert VoIP telefonie voor de zakelijke markt, met name voor het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor ZZP ers en andere kleine tot middelgrote organisaties.

Crooijmans ICT is bij de Autoriteit Consument en Markt geregistreerd als aanbieder van telefonie onder nummer 943423.

 

Mobiele telefonie

Wij leveren de voordelige abonnementen van Youfone Zakelijk. Youfone Zakelijk biedt premium kwaliteit op het betrouwbare mobiele netwerk van KPN, tegen scherpe prijzen. Plus zakelijke voordelen zoals:

 

  • Flexibel data delen met collega’s
  • Kosteloos abonnementen opzeggen en toevoegen
  • Uniforme einddatum contract, ook bij uitbreidingen
  • Altijd inzicht in verbruikskosten
  • Nooit meer onverwachte kosten buiten bundel door proactieve systeemmeldingen
  • Snelle en persoonlijke service door Crooijmans ICT
0 %
Bereikbaarheid

Bereikbaarheid speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Uit onderzoek is gebleken dat veel bedrijven maar 65% van de inkomende gesprekken beantwoorden. Bij verminderde bereikbaarheid kan het vertrouwen van klanten dalen en kunnen ze uiteindelijk zelfs overstappen naar de concurrent. Zorg dat je voortaan geen gesprek meer mist en sluit je bij ons aan, met Crooijmans ICT is het niet moeilijk om grip te krijgen p je bereikbaarheid. Door middel van de statistieken op ons VoIP telefonieplatform heb je elke dag een handig overzicht in het aantal aangenomen telefoontjes. Hiermee wordt precies duidelijk op welke tijdstippen je minder bereikbaar bent. Het is vervolgens zeeer eenvoudig hierop in te spelen door je belplan aan te passen, waarmee je je bereikbaarheid direct vergroot.

De Vialer app

Met de Vialer app voor iOS en Android kun je je smartphone of computer gebruiken om met je vaste zakelijke nummer uit te bellen en gebeld te worden. Met één klik in je browser of app kun jij zelf bepalen of en waar je bereikbaar bent. Zo ben je nog beter bereikbaar!

Mobiele telefonie

We bieden onder meer het scherp geprijsde @Work-portfolio van T-Mobile aan. @Work is het beste zakelijke mobiele aanbod, op het best geteste netwerk van Nederland. Je kunt onbeperkt bellen én internetten voor een vast laag bedrag per maand. 

Liever een abonnement op het netwerk van KPN of Vodafone? Geen probleem, wij bieden altijd een passende oplossing. 

Van nummer naar naamweergave

Van nummer naar naamweergave geeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam te koppelen aan uw telefoonnumer.