Crooijmans ICT

BACK-UP

Het hebben van een back-up helpt bij het beveiligen van uw bedrijf en gegevens tegen onbedoelde en opzettelijke verwijdering van bestanden. Een back-up is geen weggegooid geld maar een investering. De waarde van een back-up blijkt pas na gevolg van data verlies waarbij er geen weg meer terug is. Ons doel is om dataverlies voor te zijn; met een betaalbare en betrouwbare back-up oplossing. 

We bieden oplossingen voor desktops, servers en databases maar ook aan Microsoft producten zoals Exchange, Teams en Sharepoint.

In 3 stappen de perfecte back-up oplossing

1

Prioritering

Welke data moet geback-upt worden?

2

Retentie

Hoelang moet de data bewaard blijven?

3

Frequentie

Hoe vaak moet de back-up gemaakt worden?

Een back-up in de cloud; geen dure investering in hardware maar een veilige en betaalbare oplossing waarbij alle data in een Nederlands ISO-gecertificeerd datacenter blijft.

Desktop of server back-up

Een back-up in de cloud; geen dure investering in hardware maar een veilige en betaalbare oplossing waarbij alle data in een Nederlands datacenter blijft. Met een back-up blijf je toegang behouden tot je data na een brand, diefstal of door een menselijke fout.

 

Standaard zit bij onze systeembeheer abonnementen een basis back-up inbegrepen. Hierbij worden alle veelvoorkomende bestanden die op een desktop staan geback-upt denk hierbij aan pdf-documenten, Word, Excel en jpeg. Dit standaard aanbod is volledig naar eigen wens en behoefte uit te breiden. De frequentie waarin de back-up word uitgevoerd, de retentie voor het terughalen van de back-up en de data die geback-upt word zijn bij ons variabel, toch betaal je iedere maand hetzelfde bedrag.

Basis

Frequentie: iedere 24 uur
Retentie: 30 dagen
Geen investering in hardware
Veilige opslag in Nederlands datacenter met ISO-certificering
Back-up van de meest voorkomende bestandstypes
Standaard inbegrepen bij systeembeheer!

Microsoft 365 back-up​

Veel bedrijven kiezen voor de oplossing van Microsoft, Onedrive en Sharepoint maken echter standaard geen back-up van de bestanden. De producten blijven na 30 dagen in de prullenbak te hebben gezeten definitief. De verantwoordelijkheid van een back-up van deze data ligt niet bij Microsoft maar bij de organisatie die het product gebruikt. Wij bieden een totaalback-up oplossing voor Microsoft Teams, Onedrive, Sharepoint en Exchange voor een vast bedrag per gebruiker per maand, zo zijn de kosten inzichtelijk en is de data veilig.

Zelfs wanneer je volledige netwerk word gegijzeld door ransomware worden de bestanden in de cloud niet versleuteld door het gebruik van Microsoft Defender anti-malware engine welke continu de bestanden scant en monitort op kwetsbaarheden.

Recovery testing

We hopen natuurlijk dat je een back-up nooit nodig gaat hebben, mocht je hem toch nodig hebben ben je gerust gesteld als je weet dat hij werkt. Indien gewenst controleren wij maandelijks de werking van de back-up. Deze test geeft inzicht over de tijd die nodig is voor het systeem weer operationeel is. 

Alles in de cloud

Geen dure hardware investering

Volledig geautomatiseerd