Crooijmans ICT

beheer

Als je bedrijf groeit, groeit de ICT met je mee. Voor je het weet bezit je een omvangrijk machinepark van servers, desktops, laptops, printers en telefoons. Al die systemen moeten goed beheerd, beveiligd en onderhouden worden. 

Nieuwe technieken volgen elkaar in rap tempo op en het aantal cyberdreigingen neemt steeds verder toe. Wij ontzorgen je bedrijf volledig, je kan bellen voor support en vragen, hoeft je geen zorgen meer te maken over updates, beveiliging, back-ups en monitoring.

ICT uitbesteden te duur?

Onderhoud van IT-omgevingen wordt vaak pas uitgevoerd wanneer er een storing of probleem is. Hierbij verlies je vaak veel tijd, het levert verminderde productiviteit op of zorgt ervoor dat er helemaal niet gewerkt kan worden. Door deze processen uit te besteden en te automatiseren bespaar je op grote incidentiele kosten en leg je alle ICT zorgen bij ons neer. Doordat we snel en eenvoudig op afstand mee kunnen kijken wanneer er vragen of problemen zijn kunnen we onze klanten efficiënt helpen en bespaar je op kosten op locatie en voorrijkosten. Daarnaast zit bij ons standaard een back-up inbegrepen met de meest voorkomende bestandstypes zoals .pdf en .docx, zo behoud je altijd toegang tot je data wanneer je laptop word gestolen,  je computer crasht of als je per ongeluk een bestand verwijderd.

Systeembeheer

Ook op gebied van werkplekbeheer gaan we voor volledige ontzorging, we onderhouden, back-uppen, beveiligen, beheren en monitoren werkstations en servers. Als er vragen of problemen zijn dan kijken we met je mee. Daarnaast zijn we proactief bezig zo nemen we contact met je op als er een harde schijf vol aan het lopen is of als er een service uitvalt. Daarnaast worden er in de nacht automatisch updates uitgevoerd aan het besturingssysteem, maar ook updates van veelvoorkomende bedrijfsapplicaties zijn geautomatiseerd zoals Chrome, Adobe Acrobat en Office applicaties. Op deze manier kan je de volgende ochtend direct aan het werk zonder te hoeven wachten op een update scherm.

Netwerkbeheer

We voorzien netwerkapparaten van de nieuwste firmware. Daarnaast monitoren we telefoontoestellen, routers, switches en accespoints. Wanneer de router uitvalt krijgen we hier een melding van, we zullen dan ook contact opnemen en kijken of we iets kunnen betekenen. Wanneer we de netwerkverbinding leveren hebben we direct grip op de situatie en kunnen we snel handelen, als dit door een externe partij word geregeld denken we graag mee door bijvoorbeeld de telefoon tijdelijk door te schakelen naar een mobiel nummer.

Hardware

Altijd een passende oplossing die het beste aansluit bij de situatie van jouw bedrijf. Dat kan alleen met advies op maat. We leveren uitsluitend A-merk hardware voor gegarandeerd succes.

Systeembeheer

Meekijken op afstand
Monitoring van schijfruimte
Back-up van veelvoorkomende bestandstypes
Beveiliging
Automatische updates, Windows, Adobe Acrobat, Google Chrome en meer
Geen uurtje factuurtje
Product highlights