Crooijmans ICT

DOMEINnaam EN HOSTING

Ben je opzoek naar een domein of beschik je al over een domein maar wil je het beheer hiervan uitbesteden? Crooijmans ICT doet het volledige beheer van je domein en zorgt ervoor dat de beveiliging op orde is. Spoofing komt steeds vaker voor, hiermee stuurt iemand een mail met een e-mailadres van jouw organisatie als afzender. Phishing heeft op deze manier grotere kans van slagen omdat het e-mailadres eerder word vertrouwd.

Ook voor (WordPress)hosting kan je bij ons terecht!

Domeinnaam

Vroeger was je domeinnaam alleen nodig voor je website en zakelijke mail. Tegenwoordig is het een veel belangrijker onderdeel geworden, het word dus steeds belangrijker om je domeinnaam te beschermen. Wanneer je een domeinnaam bij ons afneemt hoef je hier niet meer naar om te kijken en nemen wij je lasten weg.

Domeinnaam

Beveiliging

Het op orde houden van SSL-certificaten zodat webverkeer versleuteld word en het aanpassen van je SPF-record, DKIM en DMARC zijn dingen die moeten gebeuren om te voorkomen dat kwaadwillende jouw domeinnaam misbruiken voor phisingmails of spam. Ook hierin voorzien wij de klant.

domeinnaam

DNS beheer

DNS (Domain Name System) is een protocol dat een domeinnaam vertaald naar een IP-adres. In je DNS staan verschillende gegevens genoteerd zoals waar de hostingserver van bijvoorbeeld je website maar ook je Microsoft tenant wordt hieraan gekoppeld erg belangrijk dus dat dit goed word ingesteld.

Hosting

De hosting van jouw website is belangrijk voor de snelheid en veiligheid. Standaard maken wij back-ups, monitoren wij de performance en of er kwetsbaarheden zijn.

Bij onze WordPress hosting updaten wij de plugins en het thema als er een update beschikbaar is.

Hosting bij Crooijmans ICT is een schaalbare oplossing, benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op.