• 040 - 304 15 20

 • Voor dierenartsen

 • ICT heeft het werk in uw praktijk veel gemakkelijker gemaakt. Dankzij de cloud en door slimme koppelingen werkt alles nauw samen. Maar wat als er foutmeldingen verschijnen? Een virus het netwerk platlegt? Of een internetstoring het werken onmogelijk maakt? 

  Crooijmans ICT heeft al 15 jaar ervaring in de veterinaire branche. We bieden een totaalpakket van systeembeheer, telefonieverbindingen, beveiliging en clouddiensten. We onderhouden nauwe contacten met alle toonaangevende leveranciers van praktijksoftware, röntgensystemen en laboratoriumapparatuur en weten daardoor precies wat er speelt.

  Vele tientallen praktijken door het hele land vertrouwen al jaren op onze expertise. Geen ingewikkeld gedoe, maar snel een oplossing bij problemen. Niet urenlang in de wacht, maar direct iemand aan de telefoon. En altijd het juiste advies.

 • Meer weten?

  Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek, bij u op de praktijk. Of het nou gaat om systeembeheer, beveiliging, telefonie of internet, we vertellen u graag hoe we dit bij andere praktijken hebben opgelost.

  Versturen 

error: Inhoud is beveiligd!