Crooijmans ICT

Van nummer naar naamweergave

Met naamweergave zie je in het beeldscherm van je VoIP-telefoon niet alleen het nummer, maar ook de naam van het bedrijf dat jou belt (terwijl deze niet in je telefoonboek of CRM-pakket staat). Je ziet dus meteen door wie je wordt gebeld. 

 

Ons systeem herkent alleen nummers die gekoppeld zijn aan een website en haalt daar de gegevens vandaan. Soms komt het voor dat hierdoor niet de juiste naam wordt weergegeven. Nummers van particulieren worden over het algemeen niet weergegeven.

Naamweergave staat standaard aan bij al onze klanten, zodat voor ieder inkomend gesprek automatisch gekeken wordt of daar een naam bij kan worden getoond.

Koppeling met software

Maak je gebruik van een CRM-pakket, praktijkmanagementsysteem of andere software met klantgegevens? Dan kun je met onze CRM-koppeling nog veel efficiënter werken. Koppelingen zijn mogelijk met onder meer Idexx Animana, PerfectView, Exact, Decos JOIN en nog heel veel meer. 

Let op: sommige Android telefoons tonen ook bedrijfsinformatie op basis van het nummer. Dit is een heel andere techniek. Klik hier voor meer informatie over nummerherkenning op Android telefoons.