Telefonie voor dierenartsen

Als dierenarts moet je 24 uur per dag bereikbaar kunnen zijn, altijd. Daarom moet u er op kunnen vertrouwen dat uw telefonie dag en nacht werkt en bovendien gemakkelijk in beheer is. Met telefonie voor dierenartsen van Crooijmans ICT regelt u dit eenvoudig.

Veel dierenartsen maken gebruik van onze diensten, waardoor we weten waar u behoefte aan heeft. Hoe stel je bijvoorbeeld een gebruiksvriendelijk keuzemenu in, maak je een betrouwbare wachtrij aan en hoe garanderen we die 24/7 bereikbaarheid? Wij denken graag met u mee.

Ons platform is redundant uitgevoerd

Als klant van Crooijmans ICT bent u verzekerd van een oplossing die altijd werkt, doordat ons platform redundant is uitgevoerd: mocht er onverhoopt een centrale uitvallen, dan neemt één van onze andere centrales automatisch het telefonisch verkeer over, zonder dat u er iets van merkt.

Slimme integraties

Werkt u met het praktijkmanagementsysteem Animana? Dan koppelen wij naadloos onze telefoonoplossing. Met een druk op de knop krijgt u alle dieren van een klant in beeld zodat ieder gesprek efficiënt en klantvriendelijk verloopt. 

Wat heeft u nodig?

Een nieuw of bestaand telefoonnummer

Een bestaand telefoonnummer kunt u meeverhuizen, maar een nieuw telefoonnummer aanvragen kan natuurlijk ook. Het overnemen van een telefoonnummer kan snel, dit kost ons ongeveer vijf tot tien werkdagen. Een nieuw nummer aanmaken is binnen een paar seconden geregeld.

VoIP-toestellen en VoIP-accounts

Een VoIP-toestel is een telefoon die direct bedraad wordt aangesloten op het internet. Welke internetprovider maakt niet uit als het maar snel genoeg is, minimaal 0,1 MBit per gesprek. U kunt twee gesprekken per toestel voeren en elk toestel heeft een VoIP-account nodig.            

Optimaal bereikbaar            

Als dierenarts heeft u hoogstwaarschijnlijk behoefte aan een aantal extra modules. De meest gebruikte zijn Meldingen, Openingstijden, Keuzemenu en de Wachtrij.