• 040 - 304 15 20

 • Telefonie voor dierenartsen

 • Dé betrouwbare telefonieoplossing. Omdat u altijd bereikbaar moet zijn!

  Als dierenarts is het belangrijk om 24 uur per dag bereikbaar te zijn, altijd. Daarom moet u er op kunnen vertrouwen dat uw telefonie dag en nacht werkt en bovendien gemakkelijk in beheer is. Met telefonie voor dierenartsen van Crooijmans ICT regelt u dit eenvoudig.

  Veel dierenartsen maken gebruik van onze diensten, waardoor we weten waar u behoefte aan heeft. Hoe stel je bijvoorbeeld een gebruiksvriendelijk keuzemenu in, maak je een betrouwbare wachtrij aan en hoe garanderen we die 24/7 bereikbaarheid? Wij denken graag met u mee.

  Flexibel schakelen

  Onverhoopt de deur uit? U kunt er zelf heel gemakkelijk voor zorgen dat uw telefoonnummer wordt doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon of naar andere telefoons binnen of buiten de praktijk. Zo weet u zeker dat uw praktijk altijd optimaal bereikbaar is.

  Mocht er onverhoopt iets gebeuren, ons platform is redundant uitgevoerd

  Als klant van Crooijmans ICT bent u verzekerd van een oplossing die altijd werkt, doordat ons platform redundant is uitgevoerd: mocht er onverhoopt een centrale uitvallen, dan neemt één van onze andere centrales automatisch het telefonisch verkeer over, zonder dat u er iets van merkt.

  Wat heeft u nodig?

   

  Een nieuw of bestaand telefoonnummer

  Een bestaand telefoonnummer kunt u meeverhuizen, maar een nieuw telefoonnummer aanvragen kan natuurlijk ook. Het overnemen van een telefoonnummer kan snel, dit kost ons ongeveer vijf tot tien werkdagen. Een nieuw nummer aanmaken is binnen een paar seconden geregeld.

  VoIP-toestellen en VoIP-accounts

  Een VoIP-toestel is een telefoon die direct bedraad wordt aangesloten op het internet. Welke internetprovider maakt niet uit als het maar snel genoeg is, minimaal 0,1 MBit per gesprek. U kunt twee gesprekken per toestel voeren en elk toestel heeft een VoIP-account nodig.

  Optimaal bereikbaar

  Als dierenarts heeft u hoogstwaarschijnlijk behoefte aan een aantal extra modules. De meest gebruikte zijn Meldingen, Openingstijden, Keuzemenu en de Wachtrij.

error: Inhoud is beveiligd!