• 040 - 304 15 20

  • Stichting AAP start nieuwe inzameling gebruikte cartridges en mobieltjes

  • Directeur brengt hoogstpersoonlijk nieuwe inzameldoos naar Eindhoven

     

    Op vrijdag 2 augustus bracht directeur David van Gennep van Stichting AAP een bezoek aan Crooijmans ICT in Eindhoven, om hoogstpersoonlijk de eerste nieuwe inzameldoos te overhandigen. Met de afgedankte mobieltjes en lege inkt- en tonercartridges kan de stichting extra inkomsten genereren die ze goed kan gebruiken. Vorig jaar stopte de inzameling, maar nu wordt de draad weer opgepakt.

    AAP zet zich in voor een betere toekomst voor exotische zoogdieren, zoals apen, wasberen en leeuwen. Helaas bevinden veel dieren zich nog in benarde situaties. Ze worden illegaal verhandeld, als huisdier gehouden of misbruikt in toerisme en entertainment. AAP pakt het probleem bij de wortels aan, door het geven van voorlichting en het pleiten voor betere wetgeving voor dieren in heel Europa. De dieren die dringend hulp nodig hebben, worden opgevangen zodat ze op adem kunnen komen. Daarna wordt een permanent onderkomen voor ze gezocht. Zo is er in de Nederlandse en Spaanse opvang weer plek voor andere dieren in nood.

    Crooijmans ICT is al jaren een inzamelpunt voor Stichting AAP. Veel materiaal komt van onze klanten maar iedereen die een steentje wil bijdragen kan materiaal inleveren. Dit kan op werkdagen tijdens openingsuren.