Clouddiensten

Met SecuDoc bent u er zeker van dat uw documenten alleen bij de ontvanger aankomen, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van beveiligde Nederlandse servers.

Microsoft 365 is een verzameling van internetdiensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop-pc, tablet en telefoon en als combinatie van beide. De applicaties op desktop en pc zijn met het kantoorpakket Microsoft Office te vergelijken, met het verschil dat men via Microsoft 365 altijd de beschikking heeft over de meest recente versie. De gebruiker, een abonnementhouder, heeft bijvoorbeeld toegang tot Word, Excel en Outlook.

Azure is het cloud computing platform van Microsoft, je kan het gebruiken om je applicatie te bouwen, implementeren en beheren. Je kan internationaal schalen door middel van het wereldwijde netwerk van Microsoft-managed datacenters.

Bitwarden is de makkelijkste en veiligste manier om al je logins en wachtwoorden op te slaan en ze tegelijkertijd te synchroniseren tussen al je apparaten.

Diefstal van wachtwoorden is een ernstig probleem. De websites en apps die je gebruikt worden dagelijks aangevallen. Beveiligingslekken komen voor en wachtwoorden worden gestolen. Wanneer je hetzelfde wachtwoorden voor meerdere apps en websites gebruikt kunnen hackers makkelijk bij je e-mail, bankgegevens en andere belangrijke accounts.

Beveiligingsexperts bevelen aan dat je een verschillend, willekeurig gegereneerd wachtwoord gebruikt voor ieder account. Maar hoe beheer je al die wachtwoorden? Bitwarden maakt het makkelijk voor je om ze te genereren, op te slaan en te gebruiken.