Bereikbaarheid

Bereikbaarheid speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Uit onderzoek is gebleken dat veel bedrijven maar 65% van de inkomende gesprekken beantwoorden. Onbereikbaar zijn voor vragen of klachten brengt in deze tijd behoorlijke gevolgen met zich mee. Bij verminderde bereikbaarheid kan het vertrouwen van klanten dalen en kunnen ze uiteindelijk zelfs overstappen naar de concurrent. Hoe bereikbaar ben jij eigenlijk? Zorg dat je voortaan geen gesprek meer mist en sluit je bij ons aan.

0 %
Beantwoord

Inzicht door handige statistieken

Met Crooijmans ICT is het niet moeilijk om grip te krijgen op je bereikbaarheid. Door middel van de statistieken op ons VoIP telefonieplatform heb je elke dag een handig overzicht in het aantal aangenomen telefoontjes. Hiermee wordt precies duidelijk op welke tijdstippen je minder bereikbaar bent. Het is vervolgens zeer eenvoudig hierop in te spelen door je belplan aan te passen, waarmee je je bereikbaarheid direct vergroot.

Bereikbaar op je smartphone

Hele dagen aan een bureau werken is niet meer van deze tijd. Met speciale apps voor iOS en Android kun je je smartphone gebruiken om met je vaste zakelijke nummer uit te bellen en gebeld te worden. Schakelen tussen je bureautoestel, mobiele telefoon of werkplek thuis? Dit is met één klik in je app of browser plugin geregeld. Zo ben je nog beter bereikbaar, waar en wanneer jij wilt.

Meer weten? Neem nu contact met ons op

Meer voordelen: